Golf Club van Rigenée

De Golf Club van Rigenée, gelegen in Villers-La-Ville, werd in 1982 opgericht door Caroline en Emmanuel Descampe. Ze openden een van de eerste golfbanen in Waals-Brabant.
Sinds de oprichting hebben de uitbaters ervoor gekozen om sport en ontspanning, recreatie en prestaties, een warm onthaal en golfregels met elkaar te verzoenen. Zo kan iedereen er in een gezellige sfeer genieten van de golfbanen en faciliteiten.

De club staat ook bekend voor de tal van kampioenen onder haar leden. Dit was een goede motivatie voor het bestuur om de driving range en het oefenterrein uit te rusten met hoogkwalitatieve LED-verlichting. Hierbij hielden ze rekening met budgettaire en ecologische beperkingen..

Aan het woord is Christophe Descampe, gedelegeerd bestuurder van de Golf Club van Rigenée: “Dankzij de LED-verlichtingsoplossing biedt onze club aan al haar leden (zowel beginners als gevorderden) een verbazingwekkend luxueuze driving range-ervaring. Het traject van de ballen is uiterst precies en bovendien duidelijker dan bij daglicht. Leden die overdag werken, kunnen nu ’s avonds op de driving range oefenen. En ze kunnen het hele jaar door hun golfvaardigheden verbeteren. Als kers op de taart konden we – van de studie tot de installatie – volledig vertrouwen op de expertise van IndustryLED. Het werk van professionelen met een WOW-effect telkens wanneer we de verlichting gebruiken“.

ITEMBESCHRIJVING
Installatie jaar:2019
Installateur:IndustryLED
Plaats:Rigenée (Villers-La-Ville), België
Aantal velden:2
Aantal masten:1 mast van 10m (driving range)
1 mast van 10m (short game practice)
Aantal projectoren:2 eenheden van 1.000 Watt – model LICHT2
Aantal projectoren / mast:1
Verlichtingsnorm:
Lux waarde:> 100 lux – homogeniteit 0.75
Minimale jaarlijkse energiebesparing (berekend op het functioneren van 800 uur/jaar):2.000 W (Halogeen 4.000 W – Light2 2.000 W)