Royale Union Sint-Gillis (RUG)

Royal Union Sint-Gillis is een Belgische voetbalclub uit de Brusselse gemeente Sint-Gillis, die werd opgericht op 1 november 1897.

Ze behaalde al een aantal maal de titel van Belgisch kampioen. Enkele jaren geleden keerde ze met succes terug naar de 1B divisie van het Belgisch kampioenschap. Naar aanleiding van de veelbelovende prestaties besloot de club – samen met de hulp van de gemeente – te investeren in de toekomst door het trainingsveld van de jeugd beter uit te rusten.

Na een grondige studie werd gekozen voor de oplossing van LICHT2, met een grote tevredenheid bij zowel de club als de bestuursleden tot gevolg. Of zoals de verantwoordelijke persoon voor de technische aspecten, het uitdrukt:

“Ik ben tevreden met de apparatuur die is geïnstalleerd door SPORT Technologies . Van de gebruikers (spelers, coaches, toeschouwers en onderhoudsmedewerkers) heb ik enkel positieve feedback gekregen. Ze waren zo tevreden dat ze ons vroegen of we dezelfde verlichtingsapparatuur ook op de andere terreinen van het complex zouden plaatsen. “

IntituléDescription
Installatie jaar:2018
Installateur:ND Technics Construct
Plaats:Anderlecht, België
Aantal velden:1
Aantal masten:8 masten
Aantal projectoren:12 eenheden van 1.000 Watt – model LICHT2
Aantal projectoren / mast:1 – 2 naargelang de plaatsing van de masten
Verlichtingsnorm:niets – trainingsveld
Lux waarde:125 lux – diffusie 0.75
Minimale jaarlijkse energiebesparing (berekend op het functioneren van 800 uur/jaar):11.200 kWh